IdeaVilafranca 2

Més participació i més premis!

El 29 d’octubre de 2022 va tenir lloc la gala de la segona edició del concurs IdeaVilafranca, que aquesta ocasió es va celebrar a l’Escorxador:

Nora Amama Ben Hassun, premi a la millor idea del concurs

La vilafranquina s’emporta els 1.500€ del primer premi, concedit pel PSC, amb un projecte d’optimització en el procés de detecció de malalties per alleugerir el funcionament del sistema sanitari.

Clàudia Pedernera, segona millor idea

La jove de 19 anys s’emporta el segon premi de 750€, patrocinat per l’empresa DPR Automatismos, amb un projecte educatiu de producció vertical de vegetals, destinat a ensenyar i conscienciar els joves a produir el seu propi aliment de qualitat.

El tercer premi va ser concedit a Lídia Ocaña i Miquel Compte amb una app de carpooling per als universitaris de Vilafranca i rodalies, que va ser reconegut amb un trofeu elaborat pel joier Enric Muntal.

Reconeixement a Labdoo, de Jordi Ros, pel seu impacte social

Aquest any, el reconeixement ha estat per a la plataforma sense ànim de lucre, Labdoo.

Al seu capdavant hi ha el vilafranquí Jordi Ros, que amb la seva idea de reciclatge de portàtils fa accessible l’educació a nens i nenes de tot el món des de 2010.

Actualment fa arribar els portàtils a escoles desafavorides de més de 135 països, sense incrementar les emissions de CO2. Ajuda a més de 600 mil estudiants i milions de voluntaris col·laboren en més de 2.000 projectes educatius.

El pòdium del concurs

1r premi

Nora Amama Ben Hassun

2n premi

Clàudia Pedernera

3r premi

Lídia Ocaña i Miquel Compte

Fes un cop d'ull al top 10!

Els finalistes de la segona edició van rebre un diploma de reconeixement per la seva aportació. Temàtiques molt variades i participants del tram més jove, dades molt positives pel futur de la vila.

© 2021, Tots els drets reservats

WhatsApp Image 2021-04-30 at 12.17.56